Shoppailua ratsastajalle

Shoppailua ratsastajalle

Tänään puhumme shoppailusta, tai pikemminkin ostoksista joita haluamme tai välillä joudumme tekemään hevosenomistajina tai ratsastajina. Eiväthän kaikki jotka ratsastavat omista hevosta, ratsastus onnistuu täydellisesti ilmankin. Vastapäätäkin ilmenee, ehkä se on tavallisempaa kuin luulet. Että on hevosenomistaja – mutta EI ratsastaja. Joka tapauksessa, nyt vinkkaamme ostoksista! Nämä ostokset eivät muuten ole rajoitettuja vain hevosenomistajille ja ratsastajille! Harvat housut istuvat yhtä hyvin kuin esimerkiksi ratsastushousut. Minä itse asiassa suosittelen että kaikki ostavat ratsastushousut, ne istuvat hyvin ja ovat paljon kestävämmät kuin tavalliset housut jotka ostat kaupungilla, ja ne soveltuvat itse asiassa ulkoiluun, leikkiin ja metsälenkeille – ja istuvat hyvin ja soveltuvat hyvin myös juhliin jos valitsee hienot. Täältä löydät monia ratsastushousuja joita voit käydä katsomassa.

Meidän kolme lempimerkkiä alapuolella

Klikkaa linkkejä lukeaksesi enemmän merkeistä ja löytääksesi suosikkisi…

1. Ratsastusvaatteet ja ratsastushousut merkiltä Pikeur
2. Ratsastusvaatteet merkiltä Stierna
3. Ratsastusvaatteet siistiltä merkiltä Mountain Horse

Tulet ymmärtämään että myös muut kuin ratsastajat tykkäävät kävellä ratsastushousuissa kun näet kuinka hienot ne ovat, mutta odota vain kunnes kokeilet housuja, koska yhteinen tekijä ratsastushousille on että ne myös istuvat todella hyvin!
Harvat asiat ovat yhtä söpöjä kuin vastasyntyneet eläimet. Olkoon se sitten koiranpentu, kissanpentu… tai söpö varsa niin ne kaikki ansaitsevat vain parasta.
Varsalle näytät rakkautesi antamalla sille hienon ja lämpimän varsaloimen. Annat tietenkin rakkautta muilla tavoilla myös, mutta se osa tulee varmaan luonnostaan.

Entä koira ja kissa?

Mistä voin ostaa parhaat lelut kissalle, tai parhaat valjaat tai loimen rakkaalle koiralleni?
On itsestään selvää että annamme vinkit myös niistä kategorioista, löydät molemmat nettikaupasta johon viittaamme tässä postauksessa. Petster.fi – pari linkkiä alapuolella, mutta voit myös etsiä itse nettisivuilta. Petster lähettää nopeasti ja tuotteet ovat sopivan hintaisia ja korkealaatuisia.

Ruffwear koiralle – kaikkea mahdollista valjaista leluihin
Kissalle – kissanleluja ja muuta sellaista